ثبت شرکت در دبی با کمترین هزینه
تاسیس و ثبت شرکت در دبی
تأسیس یک شرکت در دبی امری پیچیده و زمانبری است که دقت و تجربه لازم را میطلبد. این فرآیند عمده شامل ایجاد برند و ثبت نام شرکت با نام نرمال است. همچنین، ثبت مالکیت، مدیریت و سهامداران از جمله مراحل اساسی در تأسیس یک شرکت در دبی بهشمار میآیند.
برای شروع فرآیند ثبت شرکت در دبی، فرد باید با مراجع مربوطه در امارات در ارتباط باشد و مستندات لازم را تهیه کند. در ابتدا، باید محلی را برای ثبت نام شرکت انتخاب کرده و سپس مستندات مورد نظر را به آن مراجع ارائه دهید. سپس، ثبت سهامداران و مدیران و سپس مالکیت شرکت را انجام دهید.
پس از تکمیل این فرآیند، شرکت در دبی تأسیس خواهد شد و می تواند به فعالیت خود بپردازد. با توجه به پیچیدگی این فرآیند، بهتر است به یک کارشناس حرفهای و ماهر در این زمینه مراجعه و با وی همکاری کنید.
برای راهاندازی یک شرکت در دبی، چند مرحله را باید دنبال کرد. ابتدا، باید نوع شرکت خود را انتخاب کنید، مانند شرکت دایمی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی عام و غیره. سپس باید یک نام برای شرکت خود انتخاب کنید و آن را ثبت کنید.
سپس باید مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و درخواست ثبت شرکت خود را به دپارتمان توسعه اقتصادی (DED) در دبی ارسال کنید. سپس باید قرارداد شرکت را آماده کرده و همراه با تمام مدارک مرتبط به DED ارسال کنید.
سپس دپارتمان مالی DED شرکت شما را تأیید خواهد کرد و شما به عنوان یک شرکت ثبت شده در دبی شناخته می شوید. لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت بسته به نوع شرکت متفاوت است و هر شرکت نیازهای خاص خود را دارد. بنابراین، توصیه می شود که در مورد نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید، دانش کافی داشته باشید تا از داشتن تمام مدارک لازم اطمینان حاصل کنید.
اگر شما قصد دارید یک شرکت در دبی ثبت کنید، اولین مرحله انتخاب نوع شرکت مورد نظرتان است. در این منطقه، چندین نوع شرکت برای انتخاب وجود دارد. پس از تصمیمگیری، میتوانید با مشاوران حقوقی و ماموران ثبت، کسانی که میتوانند اطلاعات لازم در مورد مراحل لازم، اسناد مورد نیاز و هزینههای مرتبط با راهاندازی شرکت شما را به شما ارائه دهند، همکاری کنید.
نکته مهم این است که الزامات و فرآیندهای مربوط به ثبت کسب و کار در دبی بسته به اینکه آیا شما قصد دارید یک شرکت در Free Zone یا در Mainland راهاندازی کنید، متفاوت است. در Free Zone شرکتها محدودیت در انجام فعالیتهای خاص در منطقه طراحی شده دارند. اما برای شرکتهای Mainland، رعایت مقررات قانونی در جمهوری اسلامی ایران الزامی است.
فرآیند کلی ثبت شرکت، شامل چندین مرحله از جمله ثبت نام شرکت، درخواست توسعه علامت تجاری، تعیین برنامه سرمایهگذاری، دریافت گواهی از اعضای هیئت مدیره و در نهایت دریافت مجوز تجاری و صنعتی میباشد.
ثبت شرکت در دبی می تواند بسیار مفید باشد. بسیاری از مزایای آن از جمله دسترسی به بازارهای گسترده در خاورمیانه و آسیا، نزدیکی به فناوری پیشرفته و مراکز تحقیق و توسعه، فرصت های سرمایه گذاری و واردات و صادرات آسان، نظارت نظام منظم سریع و بدون مشکل و دارایی هایی که به صورت جهانی قابل قبول هستند، مرتبط است.
ثبت شرکت در دبی به شما این امکان را می دهد که از متخصصان ماهر از سراسر جهان به عنوان قسمتی از نیروی کار خود استفاده کنید و آنها را در سازمان خود استخدام کنید. علاوه بر این، زندگی در دبی آسان است و شبکه های ارتباطی قوی هستند که می تواند به شما در برقراری و تقویت روابط تجاری و همکاری با شرکت ها و مشتریان بین المللی کمک کند.
به طور کلی، ثبت شرکت در دبی بازار شما را گسترش می دهد و به رشد و گسترش کسب و کار شما کمک می کند. این تصمیمی است که می تواند راهی برای یک آینده موفق باشد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در دبی:
مدارک نام برده شده در زیر برای ثبت شرکت در دبی مورد نیاز هستند:
- فرم درخواست ثبت شرکت در دبی
- بیزینس پلن (طرح کسب و کار)
- گذرنامه مدیران شرکت
- گذرنامه و کارت شناسایی کفیل برای اثبات اینکه او تبعه امارات متحده عربی است.
- گواهی عدم اعتراض (NOC) از طرف اسپانسر، (No Objection Certificate مدرکی است که از سوی کارفرما صادر میشود و به دارنده آن اجازه میدهد در امارات مشغول به کار شود.)
- معرفینامه بانکی برای هر سهامدار
- کپی ویزای توریستی
- اجارهنامه (در صورت ثبت شرکت فیزیکی)
اساسنامه شرکت - عکس با پس زمینه سفید
- کارت ملی ایرانی
شرکت اثبات شده در دبی به چندین چیز مهم نیاز دارد، از جمله:
1- انتخاب نوع شرکت جه تاسیس با مشخص نمودن شرکای تجاری و محدوده کاری که باید انجام شود.
2- تهیه مدارک مورد نیاز برای تاسیس شرکت که شامل گذرنامه، کپی هویت شرکا، قرارداد مشارکت و جواز کار می باشد.
3- تعیین موقعیت جغرافیایی شرکت و تهیه کلیه الزامات فنی و تجهیزات لازم برای شروع عملیات تجاری.
4- اخذ جواز کسب و ثبت شرکت در ارگانهای دولتی ذیربط و پرداخت هزینه های مورد نیاز.
5- از رعایت قوانین و مقررات دولت محلی و فدرال در دبی اطمینان حاصل کنید.
6- اخذ بیمه نامه لازم برای شرکت و کارکنان مطابق با الزامات دولتی.
7- رسیدگی به الزامات مالیاتی و حسابداری شرکت و رعایت الزامات اختصاصی دستگاههای دولتی ذیربط.